12 ноември 2007

Здравко Димитров встъпи в длъжност

Здравко Димитров – новият кмет на район „Западен” днес официално встъпи в длъжност. Служителите в районната администрация го посрещнаха с хляб и сол по стар български обичай, а г-жа Маргарита Вакрилова – досегашният кмет на района, лично връчи ключовете от кметството. Да поздравят новия кмет и да му пожелаят успешен мандат бяха дошли и близки и приятели.


06 ноември 2007

МГЕРБ свалят плакати на ГЕРБ в Западен

Младежите на ГЕРБ от щаба на новоизбрания кмет на район „Западен” Здравко Димитров започнаха следизборното сваляне на плакатите. „До една седмица в района няма да е останал нито един плакат на ГЕРБ или на Здравко Димитров” , гарантираха от младежкия ГЕРБ.

05 ноември 2007

ПОБЕДА!


На проведеният балотаж в неделя – 4-ти ноември, гражданите на район „Западен” избраха своя нов кмет – Здравко Димитров. Десните избиратели обединиха своя вот, срещу кандидатът на БСП – Иван Атанасов.

Здравко Димитров спечели с 59,39% срещу Иван Атанасов – 40,61%. Победа пожънаха кандидатите за кметове на ГЕРБ-ВМРО и в останалите райони на града.


Район „Западен” направи своя правилен избор!


02 ноември 2007

Среща на хората от Прослав със Славчо Атанасов и Здравко Димитров

Здравко Димитров – кандидатът за кмет на район „Западен” от коалиция ГЕРБ-ВМРО, посети отново, късно вечерта в Петък, жителите на квартал „Прослав”. Срещата се проведе в местното читалище – бившият кино салон. На срещата присъства и новоизбраният кмет на Община Пловдив – Славчо Атанасов. Бяха поканени и областният председател на БЗНС – Лазар Генчев и кандидатът за кмет на район „Западен” от БЗНС Снежана Александрова; областният координатор на АТАКА Тодор Христев и кандидатът за кмет на район „Западен” от АТАКА инж. Богдан Богданов; кандидатът за кмет на район „Западен” от ДА Васил Згуров.

За пореден път бяха обсъдени проблемите на Прослав, като този път на въпросите отговаряше и новият кмет на Община Пловдив Славчо Атанасов. Присъстващите кандидати от други партии, които не се класираха за балотажа призоваха хората да дадат своя вот за Здравко Димитров.

01 ноември 2007

Със Славчо Атанасов

Вчера новият кмет на Община Пловдив Славчо Атанасов и кандидатът за кмет на район „Западен” Здравко Димитров се срещнаха с граждани. Двамата с част от своите екипи, както и членове на ВМРО и БЗНС, обиколиха супермаркетите в района – „Сани”, „Лекси” и „Мега Марина”, както и част от междублоковите пространства.

Славчо Атанасов призова хората да гласуват за Здравко Димитров на балотажа, за да може неговият екип да бъде в завършен вид, което ще направи управлението на града по-ефективно. Хората поздравиха новият кмет на Община Пловдив, като му пожелаха здраве и успешно управление. Гражданите пожелаха успех на балотажа на кандидата за кмет Здравко Димитров, като му обещаха пак да го подкрепят.

Да гласуваме за Здравко Димитров

Иванка Георгиева, пенсионер:

За първи път видях Здравко Димитров миналата седмица, когато дойде да се срещне с хора от нашия блок. Бях чула, че е много сериозен човек, но вече сама се убедих, че на него може да се разчита сто процента. От десет години съм инвалид и трудно се придвижвам. По-рано не забелязвах, че в града няма скосени тротоари и приспособления за улесняване на хората с увреждания, сега обаче изпитвам на гърба си всички проблеми.

Помолих г-н Димитров да ми направи едно гаражче под терасата, където да си прибирам инвалидната количка. Тя тежи над 60 кг., защото е акумулаторна и с нея по-лесно се движа из квартала. Не повярвах на очите си когато видях, че мечтата ми се сбъдна. Металния гараж вече е направен и това много ме улеснява в ежедневието. Подкрепям Здравко Димитров изцяло и съм убедена, че както присърце взе моя личен проблеми го реши, така ще се грижи и за целия квартал.

Верка Шипошка, пенсионер:

Ще гласувам с две ръце за Здравко Димитров и на втория тур. Видях го на една среща със съседи от блока и му се оплаках, че нямам пари да си оперирам окото. Господ здраве да му дава, защото още на другия ден ме покани да се срещнем в офиса му и да му разкажа подробно за проблема си. Имам тежко заболяване и се нуждаех от очна операция. Здравко уреди всичко, свърза се с лекарския екип и плати лещата. Той е със широка душа и по-добър кмет от него няма да намерим. Искам да кажа, че в неделя всички трябва да отидем още веднъж да гласуваме за Здравко.

Среща с хора от квартала със Здравко Димитров (вдясно – Верка Шипошка)